PODCAST: NU IK JE ZIE – SOLO STORIES & REMCO GROENEWEGEN

IMG_2773

Onlangs ben ik geïnterviewd door Solostories voor de podcastserie ‘Nu ik je zie’, om de bezoekers van de gelijknamige theatervoorstelling meer context te bieden over rouw en verlies.

In deze podcastaflevering bij de voorstelling ‘Nu ik je zie’ is Annemiek Lely te gast bij Remco Groenewegen.
Remco heeft een coachpraktijk opgezet voor jongeren en jongvolwassenen, waarin hij speciale aandacht heeft voor rouw, verlies en tegenslag. Zijn persoonlijke ervaringen met verschillende vormen van verlies in zijn familie zijn na intensieve jaren van therapie, supervisie, intervisie en opleidingen de basis geworden van zijn werk als coach.

‘Nu ik je zie’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Merlijn Kamerling, een solovoorstelling over een zoektocht van een twintiger naar zijn eigen identiteit. ‘Nu ik je zie’ is van januari t/m juni 2023 te zien in de Nederlandse theaters en wordt gespeeld door Soy Kroon.

Veel luister plezier en als je de theatervoorstelling gaat bezoeken ook veel kijkplezier!

Meer posts

Bericht delen

Hulp nodig?