Online coaching

cropped-photo-1484910292437-025e5d13ce87.jpg

Online coaching

Hoe ik jou online kan helpen

Woon je niet in in de buurt van Amsterdam? Geen probleem! Ik bied ook online coaching aan. We ontmoeten elkaar op het afgesproken tijdstip in een beveiligde online omgeving. De aanpak is hetzelfde als bij mij in de praktijk in Amsterdam, maar dan online. 

Online coaching wordt over het algemeen hetzelfde ervaren als coaching bij mij in de praktijk. Het fijne aan online coaching is dat je in je eigen vertrouwde omgeving kunt zijn en niet ver hoeft te reizen. 

Na de online sessie stuur ik je via de ACT Guide app oefeningen toe om te doen tussen onze sessies in en de handvatten die zijn aangereikt in de desbetreffende online sessie. 

In mijn praktijk heb ik speciale aandacht voor rouw, verlies en tegenslag. Uiteraard ben je met andere uitdagende thema’s meer dan welkom. 

De meeste cliënten in mijn praktijk zijn jongeren en (jong)volwassenen tussen de 15 en 35 jaar oud. Het startpunt van de begeleiding is jouw verhaal. Samen nemen we de tijd om te kijken waar je precies tegen aan loopt en onderzoeken we verschillende manieren om hier anders mee om te gaan.  

Zet de eerste stap

Wil je graag een kennismakingsgesprek plannen? Druk hieronder op ‘plan kennismaking’ en ik neem binnen 24 uur contact met je op. 

Hulp nodig?